Endringer

Hopp til: navigasjon, søk

Forside

1 694 byte fjernet, 31. jan. 2018 kl. 18:30
m
ingen redigeringsforklaring
== Vi bytter navn i 2018. ==
wiki.cdd.no blir Vi flytter Den levende motorlista til Motorteknisk database, som jo er alt for langt å skrive, og enda lengere å stave i telefonen til en venn. Derfor har vi valgt å registrere domenet https://mtdb.no, litt som imdb, bare for - Du finner alle Nordiske motorerder. :)
Ny nettadresse blir i løpet av våren [https://MTDb.no MTDb.no] - Vi har satt opp et forum også, her finner du [https://forum.mtdb.no Forumet]
=== [[Nytt|Siste nytt]] - hva har vi drevet med i det siste? ===
== Det handler om motorer ==
Den største samling av data og historer om skandinaviske motorprodusenter på nett. Vi samler og publiserer data om produsenter, motorer og mennesker som er tilknyttet skandinavisk motorproduksjon.
 
Denne Wikien dreier seg om motorer, og produsenter av motorer. Vi har en relativt god liste over norske motorprodusenter, fra starten av motoriseringen av Norge, frem til i dag. Vi sier relativt skamløst at dette er den største listen over norske motorer på Internett i dag. Dette nettstedet vedlikeholdes i dag av to entusiaster som ønsker å ta vare på historien om norske motorer. Men ting tar tid, og vi er langt fra ferdig, og vi har derfor mange store hull i listen, så om du ønsker å bidra med noe vi ikke har, eller bare vil fylle ut med informasjon du sitter inne med, ta kontakt med oss på dieselmotor@outlook.com.
 
Dette nettstedet er for deg som tenker, fin båt, men hva slags hovedmotor har den? Eller som ser et tog og lurer på hva er det for slags motor det er i det toget? Jeg er slik at når jeg ser en båt, er det først og fremst maskinrommet jeg tenker på. Og når jeg er på omvisning om bord i båter, er det maskinrommet som trekker meg til seg. Ser jeg en lastebil, så tenker jeg, 12,6 liter med forkammer. Fiin motor. Vi som skriver her på motorwikien er lidenskapelig opptatt av forbrenningsmotorer av alle slag. Og vi forsøker å dele dette med deg.
 
Her finner du oversikt over skandinaviske motorprodusenter, store og små.
* [[Fil:Norge Flagg.jpg|rammeløs|48x48px]] [[Norske motorprodusenter|'''Norske motorprodusenter''']] - Gamle og nye motorer produsert i Norge.
* [[Fil:Svensk flagg.png|rammeløs|48x48px]] [[Svenske motorprodusenter|Svenske Motorprodusenter]] - En liste over svenske motorer og motorprodusenter.

Navigasjonsmeny