Prosjekt:Personvern

Fra MotorWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

DieselWiki er gratis for brukeren, men bruker annonser for å bidra litt på linjeleie og server-drift, dermed er den besøkende brukeren produktet, og informasjonen om deg har en verdi for annonsører, annonsørnettverk, og tredjeparts analysebyråer.

Vi kan ikke på noen måte hindre at anonyme data om deg samles inn av Google, eller de Google velger å samarbeide med. Samtidig velger vi å benytte AdSense til å kjøre annonser på dette nettstedet, til tross for de betenkelighetene du kan ha rundt dette. Du vet selv hva konklusjonen av å være uenig med vårt valg er. Vi selger ikke, og kommer aldri til å selge informasjon til tredjepart, annet en den som Google fanger ved annonsepresentasjon og gjennom Google Analytics, eller andre annonsenettverk vi på et tidspunkt knytter oss til.

Som anonym bruker, det vil si at du ikke logger inn, kan du likevel legge fra deg spor i vår webserver, som IP-adresse, nettlesertype, skjermoppløsning, og operativsystem / modell / type. Disse dataene lagres i opp til 62 dager. (Et besøk 1, juni forsvinner ikke før 31. juli, måned besøkt + 1 måned) Disse loggdata, vil, så lenge det ikke er et krav fra myndighetene å ta vare på slikt, bli analysert og benyttet til en statistikk som er anonym, og så bli loggene rotert og slettet.

Jeg benytter også Google AdSense, som garantert sporer deg, og vi benytter Google Analytics, som vi vet sporer deg. Kontakt Google for nærmere spørmål rundt dette.

Når det kommer til informasjons-kapsler:

* Anonym bruker :  2 kapsler (TOC Åpen/Lukket status og Sesjons ID) som har gyldighet til nettleserøkten avsluttes. 
* Innlogget bruker: 5 kapsler, hvorav tre med 185 dagers levetid, som inneholder bruker id, brukernavn og et maskin-generert passord. De andre to lever til du avslutter nettleserøkten. 

Otto von Bismarck sa visstnok "Den som vet hvordan lover og pølser blir laget, får aldri mer en rolig natts søvn.". Jeg sier; "Den som vet hvordan Internett kan overvåkes, får aldri mer en rolig natts søvn.".