Nytt

Fra MotorWiki
Hopp til: navigasjon, søk

14. oktober 2017:

De siste dagene har gått med til verkstedjobbing. Det er tre motorer som trenger å bli pusset opp, og jeg har litt dårlig plass til å drive med det. Men kanskje det kan løse seg om ikke så lenge. Jeg har, uten å spørre mine medredaktører her på wikien, opprettet noen nye kategorier, og jobbet litt med tyske motorprodusenter.

3. oktober 2017:

- Oppdatert litt av programvaren i bakkant. Pusset på nettverkstilkoblingene. Trimmet og tunet. - På innholdssiden driver Toro å søker opp enda flere kilder til MVD Dieselen. - Testet og konfugurert cache for gallerifunksjonen for å publisere MANGE bilder.


28. Septemner 2017:

Store oppgraderinger av databasemotor, php og Wikimedia programvaren vi kjører på. Merker dere noe, så ikke nøl med å fortelle oss om det. 

Vi henger i Facebookgruppenw "Norske Motorer" "Gamle Båtmotorer" og "Svenska Båtmotorer" samt endel andre fine grupper som handler om motorer på internett. 

Vi har også fått en tredje redaktør her på MotorWiki, en som har påtatt seg ansvaret for Svenske Motorprodusenter, men han har stor kunnskap om andre motorer også. Etterhvert kan det jo hende at den svenske motorlista blir Norges største motorliste over svenske motorprodusenter. Rarere ting har skjedd.