Prosjekt:Om

Fra MotorWiki
Revisjon per 6. mai 2015 kl. 23:33 av Toro Andersen (diskusjon | bidrag) (Ny side: DieselWiki er et prosjekt som tilfredsstiller mitt behov for å ha søk-bare lister om motorer og utstyr fra bedriftene i kjølvannet etter herrene Daimler, Benz, Maybach, L'Orange, Dies...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

DieselWiki er et prosjekt som tilfredsstiller mitt behov for å ha søk-bare lister om motorer og utstyr fra bedriftene i kjølvannet etter herrene Daimler, Benz, Maybach, L'Orange, Diesel, og noen andre.

Jeg kaller dette spøkefullt den nest største listen over informasjon om dieselmotorer fra Daimler-Benz. Men jeg tror vi har ordene i behold når vi sier at vi har noe informasjon om flere motorer en de andre nettstedene i verden.

Her på Wikien finner du først og fremst informasjon om dieselmotorer, og da fra de minste til de største i utvalget fra de tidligere nevnte fabrikkene.

Det er også endel informasjon om Norske motorprodusenter, det er ikke så lett å finne informasjon om en god del av dem, siden noen av dem har vært nedlagt i over 100 år. Så her er det et langtidsprosjekt på gang. Jeg har utvidet listen som har sirkulert på nettet i mange år, og lagt til noen fabrikker som ikke var med, og jeg har korrigert der jeg har funnet feil.